برگزاری دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس در سال 1404
وبینار دو روزه مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد.
مراحل ثبت نام جهت شرکت در وبینار دو روزه "مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس" عبارتند از:
- نامه معرفی مسئول فنی در سربرگ واحد تولیدی با ذکر نام و نام خانوادگی مسئول فنی، کد ملی، شماره همراه متقاضی جهت دریافت لینک دوره، کد رهگیری فیش واریزی، نام معاونت غذا و دارو مربوطه در میز خدمت این معاونت به نشانی https://mizekhedmat.tums.ac.ir/ بارگذاری گردد.
چنانچه از یک مجموعه چند مسئول فنی شرکت می کنند می توانید کلیه مشخصات مربوطه را در یک نامه ارسال نمایید.
- مبلغ 14800000 ریال (یک میلیون و چهارصد و هشتاد هزار تومان) به ازای هر مسئول فنی به شماره شبا بانک مرکزی IR270100004001076103006756 و شماره شناسه 360076174140104000000000000640 به نام معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران (درج شناسه الزامی و ضروریست) واریز شود و پیوست نامه گردد.
لازم به ذکر است فیش مربوطه دارای کد رهگیری یا کد پیگیری خوانا و مشخص باشد.
- لینک شرکت در کلاس به افراد متقاضی، روز آموزش پیامک خواهد گردید.
- شرکت در دوره دو روزه دارای 10 امتیاز بازآموزی می باشد.
- مهلت ثبت نام در دوره تا تاریخ 11 آبان می باشد.
- در صورت نیاز با شماره 64432419 – 64432459 تماس حاصل نمایید.
- گواهی دوره را می توانید از معاونت غذا و دارو مربوطه دریافت نمایید.
ارسال به دوستان